De woning en omgeving

woonkamer2Bumarka is een vakantiehuis dat plaats
biedt aan maximaal 4 personen. Het
vakantiehuis is zo ingedeeld dat de
woonruimte, inclusief open keuken, maximaal wordt benut.De keuken is uitgerust met een combi oven/magnetron. Een kleinere magnetron staat in één van de keukenkastjes. 4-pitsgasfornuis plus afzuigkap, waterkoker, koffiezetapparaat(filterkoffie) en volledig servies en bestek voor 4 personen.  Koelkast met vriesvak aanwezig.

TV en DVD speler staan in de kamer, plus een paar leuke kinder dvd’s en films.

Er zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 met een 2 persoonsbed (2 matrassen van 2 meter bij 80 cm) en 1 kleine slaapkamer met stapelbed. Alle bedden hebben uitstekende matrassen met fijne dekbedden en kussens.

Het  sanitair bestaat uit een halfronde douche, toilet en wastafel met onderbouw. Verwarming is via CV ketel en/of houtkachel.Er staan kratten met hout in de schuur.Deze kosten €5,00 per krat en zijn goed voor een flink aantal uren stookgenot.

Er staan standaard 2 goede fietsen in de schuur, (waar zich ook het tuinmeubilair bevindt). Deze fietsen worden gratis in bruikleen gegeven en zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar. U hoeft dus niet eerst naar Vorden om fietsen op te halen, u kunt meteen op weg.